www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Možnosti razvoja v dostopnem turizmu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Možnosti razvoja v dostopnem turizmu

Avtor BTPS
Datum
17. oktober 2017
Tip
Energija
Ponujam

V sredo, 25. oktobra 2017, bo ob 10. uri v City hotelu v Ljubljani potekala delavnica v okviru projekta Elevator, financiranega s strani Erasmus + na temo dostopnega turizma.

Na delavnici se boste udeleženci pogovarjali o obstoječem stanju in možnostih razvoja v dostopnem turizmu s poudarkom na izobraževanju in razvoju dostopnih destinacij.

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Prijave pošljite na e-naslov dolores.kores@premiki.com.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...