www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Inovativni kamp Slatina na Cresu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Inovativni kamp Slatina na Cresu

Avtor BTPS
Datum
20. marec 2008
Tip
Novica
Najbolj iskani nemški vodnik za kampiranje ADAC Camping Caravaning je na letošnjem turističnem sejmu v Stuttgartu predstavil dobitnike nagrade za leto 2007.
Nagrado podelijo kampom, ki v svojem programu poleg običajne ponudbe ponudijo tudi neke posebne rešitve, inovativne programe, posebne zanimivosti ali koncepte prihodnosti.
 

Kamp Slatina na Cresu je dobil nagrado za uspešno implementacijo novega turističnega produkta "Projekt psi - Nova infrastruktura in pravila za lastnike psov". Bistvo produkta je skladno sobivanje gostov s psmi in tistih brez njih. Poleg posebne infrastrukture v kampu veljajo tudi določena pravila. Tako morajo vsi psi, ki so prijavljeni v kampu, nositi identifikacijsko številko kampa, na cestah, stezah, plaži in prostoru za kampiranje morajo biti na vrvici, kopanje s psom je dovoljeno samo na za to določenih mestih, predvidena so mesta za nudenje nujne pomoči psom, nočni mir od 22h do 7h velja tudi za pse...

Več informacij o kampu.
 
Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...