www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::IT navigacija po novih slovenskih tematskih poteh

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

IT navigacija po novih slovenskih tematskih poteh

Avtor BTPS
Datum
17. januar 2009
Tip
Novica
Kompas Novo Mesto d.o.o. vabi na predstavitev inovativnega turističnega produkta Regijske tematske poti za pohodnike, kolesarje, konjenike in raftarje. Predstavitev lahko spremljate v četrtek, 22.1.2009 ob 12.00 na sejmu TIP 2009 na Gospodarskem razstavišču, kjer vas bodo podrobneje seznanili z atraktivno ponudbo in uporabo sodobnih informacijskih pripomočkov (dlančnik, GPS, mobilni telefon) za popotovanje po tematskih poteh.

Poti potekajo po 19 občinah JV Slovenije in ponujajo več kot 200 znamenitosti kulturne in naravne dediščine. Nosilka skupne operacije je občina Trebnje. Po predstavitvi ob 13.00 sledi okrogla miza, ki jo organizira STO. Zaradi prostorske omejitve svojo udeležbo potrdite na 07 393 15 30, 041 880 813 ali na kompas.nm@siol.net.

Več o tematskih poteh si lahko preberete na tej povezavi.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...