www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Uporabnik\Profil

Želite tej osebi poslati sporočilo?

  1. Novi uporabniki se registrirajte, obstoječi uporabniki pa prijavite v BTPS (na vstopni strani).
  2. Ko boste prijavljeni z vašim uporabniškim imenom, se bo pod temi navodili pojavila povezava za pošiljanje VIP* povabila.
  3. Ko bo spodnja oseba potrdila vašo prošnjo, da postane vaš VIP*, boste prejeli sporočilo na vaš email naslov (tistega, ki ste ga podali ob registraciji). Spodaj pa bo na voljo povezava Pošlji sporočilo.

* VIP: veze in poznanstva, very important person

  
Uporabniško ime: SrceSlovenije
Slika:


Shrani Prekliči   ||   choose avatar
X
X
Organizacija:
Razvojni center Srca Slovenije

Shrani | Prekliči
Naslov:
Kidričeva 1
Litija
1270 Slovenija

Ulica:
Mesto:
Poštna številka:
Država:
Shrani | Prekliči
Tel:
+386 1 896 27 17

Shrani | Prekliči
Spletna stran:
O meni (prostor za vašo predstavitev v nekaj stavkih):

Razvojni center Srca Slovenije d.o.o. je organizacija, ki že od leta 2000 vodi, korodinira in povezuje razvojne projekte območja Srce Slovenije. Z zanesljivostjo, strokovnostjo in izkušnjami! 

Ekipa Razvojnega centra Srca Slovenije v sodelovanju s številnimi lokalnimi, regionalnimi, nacionalnimi in evropskimi partnerji uresničuje projekte, ki povečujejo kakovost življenja ljudi v regiji. Člani ekipe so mlajši, a izkušeni in med seboj odlično povezani strokovnjaki za posamezna področja razvoja. Vpeti so v mednarodno partnersko mrežo s skoraj 200 organizacijami iz več kot 30 držav. 

Razvojni center Srca Slovenije pri svojem delu ves čas izhaja iz potreb lokalnega okolja. Za njihovo izpolnjevanje organizira, vodi in koordinira mreže, kot so mreža skupnosti in občin, mreža turističnih ponudnikov, mreža vrtcev in šol, mreža kmetov, mreža rokodelcev, mreža podjetnikov. Z mrežnim delovanjem povečuje kompetence lokalnih ponudnikov različnih izdelkov in storitev ter njihovo moč samoorganiziranja. 

Podatki o BTPS aktivnostih prikazane osebe:
Datum prve prijave 10.6.2016 12:06:44
Datum zadnje prijave 14.6.2016 12:06:36
Število mojih pologov 1
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...