www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::BTPS povabljena na konferenco OECD

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

BTPS povabljena na konferenco OECD

Avtor BTPS
Datum
15. maj 2012
Tip
Novica
Maja je v Kopenhagnu v organizaciji OECD-ja in Nordijskega centra za inovacije potekala mednarodna konferenca z naslovom Green Business Model Innovation in the Tourism and Experience Economy. Osrednja tema konference so bile zelene inovacije v turistični industriji in njihov doprinos k uspehu turističnih podjetij na trgu.

Organizatorji so kot primer inovativnega pristopa k prepoznavanju in sofinanciranju inovativnih turističnih projektov k sodelovanju povabili tudi avtorje projektov Banka turističnih priložnosti Slovenije, Sejalec in Snovalec: STO, MGRT in UP FTŠ Turistico. V panelni diskusiji je kot slovenski predstavnik sodeloval idejni vodja projekta BTPS, mag. Dejan Križaj iz UP FTŠ Turistice.

To je novo pomembno priznanje za Banko turističnih priložnosti Slovenije, ki sledi številnim drugim:

- BTPS kot primer spobujanja trajnostnega turističnega razvoja na konferenci Innovation Policy for the Western Balkans and Turkey v Bruslju,
- BTPS kot primer inovativne uporabe IKT v MSP-jih v sklopu projekta ICT Value Networks,
- BTPS kot dobra praksa v EU letu ustvarjalnosti in inovativnosti 2009,
- prejem nagrade Ulysses UNWTO-ja,
- priznanje za BTPS na 5. Slovenskem forumu inovacij.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja BTPS.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...