www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Vikendi odprtih vrat v Srcu Slovenije

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vikendi odprtih vrat v Srcu Slovenije

Avtor SrceSlovenije
 

Natečaj : Sejalec 2016

10.05.2016
Datum
13. junij 2016
Tip
Ideja
Ponujam

Srce Slovenije je območje, ki v zaledju glavnega mesta Slovenije ponuja drugačna, aktivna doživetja, obarvana z lokalnimi posebnosti. V letu 2015 se je Razvojni center Srca Slovenije v sodelovanju z lokalnimi turističnimi akterji odločil za izvedbo nove promocijske akcije »Vikendi odprtih vrat v Srcu Slovenije« pri turističnih ponudnikih, ki je prvo leto potekla pod sloganom »Sezona srčkanih potepov po Srcu Slovenije«. Namen je bil predstaviti in promovirati ponudbo lokalnih turističnih ponudnikov čim večjemu številu obiskovalcev.

Vsebina je bila zasnovana tako, da je bilo dogajanje v okviru vikendov odprtih vrat  primerno za domače in tuje goste, za družine z otroki in za starejše. Velik poudarek je na medsebojni promociji ponudnikov. Programi so oblikovani tako, da obiskovalec v enem vikendu obišče več točk in na ta način resnično spozna lokalno območje (določeno občino) in je v stiku z domačini.

Izbrani gostitelji sprejmejo goste na svojem domu ali točki izvajanja turistične ponudbe in jim ob tej priložnosti zagotavljajo pristno doživetje lokalnih posebnosti ter jih razvajajo s pripravljenimi ugodnostmi in presenečenji. Točke, vključene v Vikende odprtih vrat, so na dan posebne ponudbe označene s posebnim srčkom ob vhodu na določeno lokacijo. Turistične privlačnosti sodelujočih občin tako doživijo na posebej prisrčen in aktiven način.

S promocijsko akcijo Vikendi odprtih vrat  smo želeli približati turistično ponudbo Srca Slovenije njegovim prebivalcem, pa tudi obiskovalcem iz drugih koncev Slovenije ter tujine, pri čemer je bila pomembna partnerska navezava pri promociji vikendov odprtih vrat s Turizmom Ljubljana. Promocijska akcija se nadaljuje tudi v letu 2016, tako da Razvojni center Srca Slovenije zagotavlja trajnost. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja SrceSlovenije.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...