www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom

Avtor abcturizem
 

Natečaj : Snovalec 2017

20.02.2017
Datum
27. marec 2017
Tip
Ideja
Ponujam

Na muzejskem vlaku, ki vozi po Bohinjski progi, ki je del naše kulturne in tehniške dediščine, bomo postavili nov produkt, v katerem bomo povezali strokovno znanje profesorjev Višje šole za gostinstvo in turizem, dijakov različnih smeri te šole (program gostinstvo, program turizem) ter znanje in izkušnje organizatorja obstoječih izletov z muzejskimi vlaki, ter trgu ponudili novo visokokvalitetno doživetje.

Cilj je dolgoročno sodelovanje, ki bo zagotavljalo:
Vedno sveže in strokovno preverjene vsebine na vlaku, kvalitetno in sodobno izvedbo vsebin. Študentje bodo s produktom »rastli« in ga soustvarjali, kar pomeni, da bodo kasneje zelo dobri promotorji.  Večina študentov je iz okolij, po katerih poteka Bohinjska proga, kar bo pospešilo umestitev produkta v lokalna okolja in njegov razvoj. Študentje bodo sodelovali tudi pri trženju in s tem odpirali nove prodajne poti in produkt približali mlajši generaciji.

V pilotni izvedbi novega produkta Kulinarično popotovanje z muzejskim vlakom dne 13. 5. 2017 bodo študentje na vlaku stregli jedi, kot sta maslovnik in šebrejski želodec, potniki bodo željo potešili s tradicionalnimi pijačami, kot so liker iz tepk, jabolčnik, vino… Po receptih, ki so jih predlagali skupaj z mentorji, bodo kosilo skuhali tudi v gostišču v Goriških Brdih (telečji žvarcet, polenta in višnjeva sladica). Vsi udeleženci na vlaku bodo prejeli kulinarični spominek. Študentje bodo sodelovali v animacijskem programu, pri vodenju in trženju produkta.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja abcturizem.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...