www.slovenia.info
Banka Turističnih Priložnosti Slovenije
izberi
Jezik slovenščina

Pologi::Snovalec 2009 - nova energija za slovenski turizem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik BTPS, lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.BTPS.si so zaščitene z avtorskimi pravicami Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS),Slovenske turistične organizacije (STO) in komitentov BTPS. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja BTPS ali STO. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Snovalec 2009 - nova energija za slovenski turizem

Avtor BTPS
Datum
19. maj 2009
Tip
Energija
Ponujam
Raziskujete priložnosti za uresničitev novega, drugačnega turističnega projekta?
Potrebujete promocijo? Potrebujete del sredstev za uresničitev vaše ideje?
Želite novo idejo uresničiti ali le predlagati njeno uresničitev?


Snovalec 2009 - nova energija za slovenski turizem

>>> Arhiv objav, potek in razglasitev nagrajencev Snovalec 2009: klik

Snovalec je nov razpis v obliki BTPS energijskega pologa, ki se pri spodbujanju ustvarjalnosti in inovativnosti v slovenskem turizmu pridružuje razpisu Sejalec (razpis Slovenske turistične organizacije, ki nagrajuje uspešno uresničene novosti - inovacije v turizmu).

Snovalec spodbuja promocijo in uresničitev novih idej - invencij v turizmu, ki bodo z uresničitvijo v prihodnosti postale inovacije, zrele za kandidiranje na razpisu Sejalec.

Nagrajenci, 'snovalci', bodo skupaj z nagrajenimi 'sejalci' slovesno razglašeni na letnem forumu Slovenske turistične organizacije (STO). Potek izbire snovalcev koordinira Banka turističnih priložnosti Slovenije, BTPS, kjer je Snovalec 2009 objavljen kot energijski polog v obliki nagradnega razpisa s predvidenim skladom 40.000 EUR, ki jih za še bolj inovativen razvoj slovenskega turizma prispeva Ministrstvo za gospodarstvo - Direktorat za turizem v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo.

Energija Snovalca 2009 je na voljo za dve vrsti turističnih motorjev razvoja:

I. URESNIČEVALCI INVENCIJ

Uresničevalci invecij so avtorji invencij, ki nameravajo prijavljeno invencijo uresničiti in želijo zanjo prejeti: priznanje, da so na pravi poti, promocijsko in strokovno podporo ter del finančnih sredstev potrebnih za uresničevanje.

II. PREDLAGATELJI INVENCIJ

Predlagatelji invencij so avtorji invencij, ki prijavljene invencije ne nameravajo uresničiti, želijo pa opozoriti na kakovostno načrtovano novost ali izboljšavo, ki so jo strokovno obdelali v raziskovalni, seminarski, diplomski, magistrski, projektni... nalogi.

Uresničevalci invencij kandidirajo za naziv in plaketo 'Snovalec 2009' ter finančno spodbudo za uresničitev invencije (kritje dela stroškov uresničitve). Predlagatelji invencij kandidirajo za naziv in plaketo 'Snovalec 2009'.

Podrobnejše informacije o Snovalcu 2009 < klik

Uradna vsebinska predstavitev razpisa Snovalec 2009 bo potekala na tiskovni konferenci 12. slovenske turistične borze SIW 2009 v Mariboru, 29.5.2009., kjer bo govora tudi o novih prejetih priznanjih Banke turističnih priložnosti Slovenije.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
X

Uporaba piškotov

Portal BTPS uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom BTPS in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...